Select Page

Truita de Patata en suquet

Ingredients

  • Patates
  • Oli d’oliva
  • Ous
  • Llonganissa d’adob
  • All
  • Julivert

 

Preparació

Es talla la patata a rodanxes molt fines. Es tiren los ous en un recipient i es baten. Es barreja la patata crua amb los ous batuts. Es tira oli a la paella i quan està calent, s’hi aboca la barreja dels ous i la patata. La paella ha de ser gran, perquè la truita no ha de ser gruixuda. Al cap de pocs minuts, cal tapar-la i la deixem uns cinc minuts, coent a foc lent. En complir-se el temps, li donem la volta i la tornem a coure durant uns cinc minuts més. Li donem la volta diverses vegades, cada cinc minuts aproximadament, fins que punxem amb la forquilla i comprovem que s’ha cuit per dins.

Posem en una cassola la picada d’all i julivert, li tirem oli i el posem a escalfar. Afegim la llonganissa d’adob i li tirem gairebé un litre d’aigua, aproximadament. Esperem a l’ebullició.

Partim la truita en unes quatre racions i la tirem sobre la cassola amb la picada i la llonganissa i ho deixem una mica, deixant que quedi una mica de suc.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This