Select Page

Coques de primentó

Ingredients

  • 1 ou
  • 100 grams de llet
  • 100 grams d’oli
  • Sal
  • Una culleradeta de lleute (llevat) Royal
  • Farina

 

Preparació

Es barreja en un bol l’oli, la llet, l’ou, una mica de lleute Royal i la farina. Es pasta fins que es desenganxe dels dits (uns 10/15 minuts). Es corregix de farina, si cal. S’estén en una plata. S’hi posa la tomata, tallada a rodanxes i pelada, lo pimentó (escalivat al foc i pelat) i la sardina salada. S’hi tira una finíssima capa de farina pel damunt i un raig d’oli i es fica al forn. Es posa el forn a 170 graus, durant una mitja hora.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This