Select Page

Redots a la paella

Ingredients

  • ous
  • llet
  • oli
  • sucre
  • lleute (llevat o rent)
  • Raspadura de llimona
  • farina
  • Aiguardent o anís

 

Preparació

S’escalfa l’oli a foc viu. Mentre s’escalfa, preparem la massa dels redots: barregem 3 ous amb clara, 1 got de llet, 1 got d’oli, 3 cullerades soperes de sucre i part de la ratlladura d’una llimona. Lo batem bé, i afegim sis cullerades soperes de farina. Cal seguir batent fins a obtindre una textura intermèdia, ni líquida ni massa densa. A mesura que batem, podem anar rectificant la farina, fins aconseguir-ne la textura.
Quan ja està la massa, es baixa la temperatura de l’oli fins que estiga suau i a partir d’aquí, li donem a la massa la forma de rosquilla i la coem. Només ha de quedar daurada per fora, però ha d’estar ben feta per dins. Esperem fins que es refrede el redot, i un cop fred, lo pintem amb aiguardent o anís i l’arrebossem amb sucre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This