Corder a la pastora
Ingredients
- Oli
- Sal
- “Ternasco” d’Aragó
- Ceba
- Alls
- Ametles
- Farina
- Vi ranci
- Fulles de llorer
Preparació
Se sala la carn, i s’arrebossa lleugerament amb farina. Es fregix a foc viu, lo just perquè se segelli.
Es posa tot lo xai fregit en una paella amb oli abundant i se li afegix l’oli sobrant del fregit.
Es posa de nou al foc, s’afegix la ceba, tallada a rodanxes grans, juntament amb una cabeça d’alls sense pelar. Quan la ceba comença a pansir-se, se li afegix aigua, en quantitat abundant, però en funció de la quantitat de carn que hi haja. Se li afegix un bon raig de vi ranci i es va corregint d’aigua, a mesura que es va coent lo guisat. Quan ja quasi està cuit, s’hi afegix una picada d’ametla i all, perquè espessisca la salsa.