Select Page

Corder a la pastora

Ingredients

  • Oli
  • Sal
  • “Ternasco” d’Aragó
  • Ceba
  • Alls
  • Ametles
  • Farina
  • Vi ranci
  • Fulles de llorer

 

Preparació

Se sala la carn, i s’arrebossa lleugerament amb farina. Es fregix a foc viu, lo just perquè se segelli.
Es posa tot lo xai fregit en una paella amb oli abundant i se li afegix l’oli sobrant del fregit.
Es posa de nou al foc, s’afegix la ceba, tallada a rodanxes grans, juntament amb una cabeça d’alls sense pelar. Quan la ceba comença a pansir-se, se li afegix aigua, en quantitat abundant, però en funció de la quantitat de carn que hi haja. Se li afegix un bon raig de vi ranci i es va corregint d’aigua, a mesura que es va coent lo guisat. Quan ja quasi està cuit, s’hi afegix una picada d’ametla i all, perquè espessisca la salsa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This