Select Page

Vi

La comarca del Matarranya presenta unes condicions geogràfiques i climàtiques ideals per al cultiu de la vinya. Les varietats conreades són, en blanques: garnatxa blanca, macabeu o chardonnay; i en negres: garnatxa negra o ull de llebre, entre d’altres, que produïxen uns vins de gran qualitat, amb una intensa graduació, entre 12 i 15 graus, però dotats d’un gust fi. Recentment s’està apostant per vins de qualitat a Vall-de-roures, Calaceit, Vall del Tormo, Arenys de Lledó, Lledó i a Queretes, i hi ha diversos cellers que embotellen i comercialitzen los seus productes.
A partir dels ceps cultivats, no només s’elabora vi, també mistela i vi ranci, i amb lo most del raïm es produïx un postre característic, l’arrop.

Descarregar listat de de cellers de vi

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This