Select Page

Hortereta de l’hort

Ingredients

  • Oli, sal, all, safrà
  • Cansalada i magre
  • Caragols
  • Ceba, bajoques, pimetó roig i verd, carabassa, bledes, patates, tomata
  • Arròs.
  • Flor de carbassa.

 

Preparació

Es fa un sofregit de cansalada i magre. S’afegixen los cargols, després la ceba, l’all, les bajoques, lo pimetó roig i verd, i les verdures, progressivament: la carabassa, les patates i la bleda. Lo foc ha d’estar viu i s’ha d’anar coent tot. Totes les verdures i els altres ingredients han d’estar tallats a trossos menuts. S’hi tira una bona quantitat d’aigua, després de tirar-hi les bledes i veure com s’escalfen. Després s’hi afegix una mica de tomata, s’hi tira l’arròs i es pinta amb uns brins de safrà. Es deixa coure tot, fins que l’arròs absorbisca tota l’aigua. Prèviament, es corregix de sal. Finalment, es decora el plat amb les fulles de la flor de la carabassa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This