Select Page

Casquetes a la Paella

Ingredients

  • confitura de carabassa
  • 2 gots d’oli
  • 1 got d’aigua
  • 2 ous
  • 1kg. de farina
  • ½ got d’aiguardent, completant la resta del vas amb aigua

 

Preparació

Es barregen los rovells d’ou, juntament amb l’oli, l’aigua i l’aiguardent. Quan la barreja està a mig pastar, s’hi afegixen primer les clares a punt de neu i després es va afegint la farina, fins aconseguir una massa que no s’enganxa gens al recipient on pastem. Esta massa, s’ha de deixar reposar durant unes tres hores.
Una volta ha pujat la massa, es preparen uns cercles amb la massa, ben estirada, i hi afegim la confitura de carabassa al centre. Després, enganxem les vores, donant-li una forma similar a la d’una cresta i es fregixen en oli ben calent. Deixem que es daurin i les reservem. A continuació arrebossem la casqueta amb sucre, i ja està llesta.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This