Casquetes a la Paella
Ingredients
- confitura de carabassa
- 2 gots d’oli
- 1 got d’aigua
- 2 ous
- 1kg. de farina
- ½ got d’aiguardent, completant la resta del vas amb aigua
Preparació
Es barregen los rovells d’ou, juntament amb l’oli, l’aigua i l’aiguardent. Quan la barreja està a mig pastar, s’hi afegixen primer les clares a punt de neu i després es va afegint la farina, fins aconseguir una massa que no s’enganxa gens al recipient on pastem. Esta massa, s’ha de deixar reposar durant unes tres hores.
Una volta ha pujat la massa, es preparen uns cercles amb la massa, ben estirada, i hi afegim la confitura de carabassa al centre. Després, enganxem les vores, donant-li una forma similar a la d’una cresta i es fregixen en oli ben calent. Deixem que es daurin i les reservem. A continuació arrebossem la casqueta amb sucre, i ja està llesta.