Select Page

Talladetes del “gorrino”

Ingredients

  • Molla de cansalada
  • Fetge, ronyó i cansalada
  • Alls
  • Julivert
  • Vinagre
  • Farina
  • Aigua

Preparació

Posem oli abundant en una paella i anem fregint la molla de la cansalada, lo fetge, lo ronyó i la cansalada, tot trossejat. Quan comence a daurar-se, hi tirem los alls trossejats i el julivert. A continuació hi tirem una mica de farina, perquè s’espessisca una mica la salsa i hi afegim un got d’aigua i un raig de vinagre, que li donarà un lleuger gust d’escabetxat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This