Select Page

Rollets a la paella

Ingredients

  • 2 ous
  • Farina
  • Sucre
  • Oli
  • 2 Sobres de gasosa

Preparació

Es trenquen los dos ous en un got. Esta mesura, augmentada lleugerament, serà la que utilitzem per mesurar el sucre, i serà, lleugerament reduïda, la mesura de l’oli. Es tira la barreja i es bat en un bol. S’afegix mig got d’aigua tèbia i dos sobres de gasosa. La massa resultant es deixa reposar durant una hora i mitja aproximadament, en un lloc que no estiga fred. Després es posa a escalfar una paella, amb foc viu, i es talla la massa a tires, i se li dóna la forma de rosquilla. Es tiren los rollets a la paella i es dauren pels dos cantons. Es dipositen en un plat i després s’arrebossen amb sucre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario.

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies
y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies


ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This